محل تبلیغات شما

اتاق بازرگانی تشکلی است که در آن تجار عمده و صاحبان صنایع برای هماهنگی فعالیت های خود با نهادهای حکومتی جهت تامین منافع شان تلاش می کنند.هدف از راه اندازی اتاقهای مشترک تسهیل روابط تجاری بین دو کشور است. اتاق ها سعی در گسترش سطح روابط بین بازرگانان  دو

طرف از روش های مختلف مانند برگزاری سمینارها و شرکت در نمایشگاهها دارند.
اتاق بازرگانی ایران و روسیه
در سال 1985 میلادی هیأت اتاق بازرگانی ایران و شوروی از مسکو دیدار کرد. با تجدید سازمان در ساختار اداره شوروی در سال 1991 تعداد اعضای روسی اتاق کاهش پیدا کرد اما در همان سال 12 سازمان جدید به عضویت اتاق درآمدند.با انحلال نظام اتحاد جماهیر شوروی اتاق بازرگانی ایران و شوروی به اتاق مشترک ایران و روسیه تغییر نام داد و در بهمن سال 1372 تصویب شد. آخرین انتخابات هیأت مدیره اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه طبق مصوبه شورای عالی نظارت بر اتاق ایران  و اساسنامه جدید در سال 93 با استقبال قابل ملاحظه ی اعضا برگزار و اعضای ایرانی هیأت مدیره انتخاب و اعضای انتصابی روسی از طرف نمایندگی بازرگانی روسیه معرفی شدند.
اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه از ابتدای تأسیس تلاش داشت با برقراری ارتباط مؤثر و قوی با نهادها و سازمانهای اقتصادی روسیه زمینه ی پیوند فعالیت اعضا را با بازار بزرگ روسیه فراهم کند. با وجود تحولات بزرگ ی و اقتصادی دو کشور، اتاق هم چنان به فعالیت های خود ادامه داد و با سازمانهای مهمی در روسیه مانند اتاق بازرگانی و صنعت فدراسیون روسیه و بنیاد توسعه همکاری های روسیه و ایران تفاهم نامه های همکاری دو جانبه امضا کرد.
رییس اتاق بازرگانی روسیه با بیان اینکه حجم مبادلات دو کشور حدود 3.5 میلیارد دلار است خاطر نشان کرد که ایران و روسیه می توانند با شناسایی توانمندی ها و نیازهای مشترک خود در منطقه اثرگذار بوده و به سرمایه گذاری مشترک در کشورهای آسیایی و منطقه بپردازند.وی افزود:ایران ده ها کالای قابل رقابت دارد که می تواند ضمن برخورداری از کیفیت بازارهای منطقه را به دست بگیرد.به عنوان مثال ایران در حوزه مواد غذایی در منطقه ممتاز است.تکنولوژی بسته بندی این کشور در سطح بین المللی کم نظیر بوده و ایران می تواند با کم ترین هزینه و با استفاده از تبلیغات و اطلاع رسانی جایگاه خود را در منطقه بیابد.

این مقالات را بخوانید:

مراحل ثبت شرکت - 

 راهنمای گام به گام تشکیل و ثبت شرکت با مسئولیت محدود - 

جستجوی شرکت های ثبت شده - 

او در ادامه تصریح کرد از آن جا که ایران از ویژگی همجواری و همسایگی با روسیه برخوردار است می تواند در زمینه نیازهای این کشور وارد بازارهای مصرف روسیه شود.
مدارک مورد نیاز جهت عضویت در اتاق ایران و روسیه
_ کپی شناسنامه متقاضی.
_ کپی گذرنامه متقاضی.
_ دو قطعه عکس سه در چهار رنگی پشت نویسی شده مدیر عامل یا متقاضی حقیقی.
_ کپی رومه رسمی مربوط به آگهی تأسیس و آخرین تغییرات شرکت برای اشخاصی حقوقی.
_ کپی پروانه تولیدی برای واحدهای تولیدی.
_ واریز مبلغ تعیین شده به شماره حساب بانک ملی در وجه اتاق بازرگانی یران و روسیه برای بازرگانانی که برای اولین بار عضو می شوند.
_ واریز مبلغ تعیین شده بایت حق عضویت سالانه در وجه اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه.
_ کپی کارت عضویت بازرگانی.
_ یا کپی کارت عضویت اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران.
خدمات اتاق بازرگانی ایران و روسیه به اعضاء
_ گسترش روابط بازرگانی خارجی بین ایران و روسیه.
_ ارایه اطلاعات بازرگانی.
_ اعزام هیأتهای بازرگانی و اقتصادی به روسیه.
_ برگزاری سمینارها و کنگره های با موضوعیت گسترش همکاری های اقتصادی، تجاری و علمی ایران و روسیه.
_ برگزاری نمایشگاه و مشارکت دادن اعضای اتاق در آن.
_ حل مشکلات مربوط به قراردادهای تجاری طرفین.
 

اقدامات لازم جهت ثبت علامت تجاری در کاشان

قواعد ماهوی و قواعد شکلی ( ثبت شرکت ها ) حاکم بر شرکت های اشخاص

اصلاح کردن، تغییر دادن ثبت اختراع

روسیه ,اتاق ,بازرگانی ,های ,مشترک ,عضویت ,ایران و ,اتاق بازرگانی ,و روسیه ,بازرگانی ایران ,مشترک ایران ,اتاق بازرگانی ایران ,بازرگانی مشترک ایران ,اتاق بازرگانی مشترک

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Sandra's notes فروشگاه اینترنتی دست نوشت های یک مهندس علوم دامی عطر یاس siowoolgtemqui دفتر وکالت وکیل لیست وکلا پرند وب Cathy's game اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها صفا سی تی